Onze leerlingen kunnen gebruik maken van de schoolbus. De bus rijdt elke schooldag ’s morgens en na schooltijd. De busbegeleidster staat in voor het veilig in- en uitstappen van de leerlingen en de orde op de bus zelf.

 

De ouders dragen de verantwoordelijkheid tot het kind ’s morgens is opgestapt en nadat het kind is uitgestapt of overgezet op straat. Het leerlingenvervoer dient betaald te worden volgens het geldend retributiereglement, bekrachtigd door de gemeenteraad op 22 november 2013.

Contante betaling (€0,65) per enkele rit wordt zoveel mogelijk ontraden; er is een systeem van strippenkaarten, abonnementen en pasjes dat meer voordelen biedt. Deze zijn enkel verkrijgbaar op het secretariaat tegen contante betaling.

Strippenkaart met 20 stroken voor €13. Eén strip is geldig voor een rit naar huis of naar school. Vrij en onbeperkt te gebruiken.

Abonnementen en pasjes op naam, met volgende tarieven voor een eerste leerling en een tweede leerling uit het lager onderwijs (tweede kind = -20 %):

 

 

 

eerste kind

tweede kind

 

Jaarabonnement

 

Trimestrieel abonnement (3 maanden)

 

Maandabonnement

 

 

€182,00

 

€66,00

 

 

€ 23,50

 

€145,60

 

€52,80

 

 

€ 18,80

 

Opgelet:

  • Alle kleuters van onze schoolinstelling rijden gratis.
  • Een derde of volgend kind uit één gezin uit het lager onderwijs rijdt gratis op voorwaarde dat er twee leerlingen het schoolvervoer reeds betalen aan onze school.
  • Kinderen van weduwen of mindervaliden hebben recht op gratis vervoer tot 11 jaar.
  • Bij de keuze van uw abonnement of pas heeft u geen recht op terugvordering van een geheel of gedeeltelijk bedrag bij niet gebruik.
  • Pasjes en abonnementen op naam zijn niet overdraagbaar aan derden.
  • De buspas of het busstripje wordt bij het opstappen aan de begeleider getoond of afgegeven.